Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Fals. Pers de sub mine este in verde momentan.
Da. Am fost la magazin sa cumpar paine.
Ohoo, La Multi Ani Miki! Am dat si eu pe aici, si am vazut ca e ziua ta. Multa fericire si toate cele! Biig huug
Nu joc. Pers de sub mine se duce azi la nunta.
Te sun si eu baby daca ai nr de vodafone.
Imediat e 4, iar am pierdut vremea printre cuvinte. Dar a fost plăcut.
Iar intarzie... eu sunt gata la timp. Trebuie sa ajunga.
Azi am condus un Twingo verde.
Üde reggel volt. A nap már az égen tündökölt mire elkészítette kávéját. Szórakozottan sétált át a nappalin, kilépett a teraszra és leült a kerek asztal mellé. A hűvös szél lágyan simogatta fehér bőrét, meglebegtette kissé átlátszó hálóingét majd tovaszaladt a selyem rövidnadrág alá. Összerezzent és libabőrös lett. Álmosan pislogott gőzölgő kávéjára míg a kiskanállal játszott a csésze alján levő cukorszemekkel. Behunyt szemmel szippantotta be a friss levegőt, tüdeje megtelt a nyár illatával, végt...
Home Sweet home! Ce bine e acasa.
Am terminat examenele! Yuppiii!
ciorba de perisoare. de 2x
Nu-mi plac recoltarile de sange.
View my webcobai Dupa ce dai ultima picatura de sange... poti sa mori. Traiasca bordura!
Quoted from "CrEtZu" buna Ceau de ce ai rank de [Bestia mica si rea]? Pentru ca asa mi-am pus eupe vremea cand se putea schimba. ai luat vreo data 1 la geografie?) Nu. de cand joci bitefight? Nu mai joc de 2 ani. iti place parul cret?> Da. Quoted from "Pepsi23Blue" 1. te crezi sexy ? Depinde cum ma simt. 2. iti place fotbalul ? Nu ma omor dupa... 3. ce genuri filme preferi ? De comedie.
Floare de colt. Delfin. Palmier. Uhmm... Nu stiu. Timi is fine.