Friday, September 3rd 2010, 7:59am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Dear visitor, welcome to Bitefight RO. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

PuturOSU`

Caci Totul Se Rezuma La Umor...

Date of registration: Apr 22nd 2007

Activitypoints: 855

301

Saturday, May 9th 2009, 4:43pm

pai domnule puturos (bine ales acest nick), nu tu ai folosit cuvantul ? sa ti-l explic eu ? eu am folosit "intrebare retorica" avand sensul de intrebare la care deja se cunoaste raspunsul, folosita doar pt frumusetea exprimarii. spune tu sensul pe care il acorzi si vedem pe urma cat de retorice erau intrebarile tale.
nu te lua dp ce scrie in dex sub cuvantu` "retoric"
o intrebare retorica e o intrebare LA CARE NU SE ASTEAPTA RASPUNS...na... ca am ajuns sa tip =))

nu pot spune ca ma uimeste :)).
sunt bolnav de sindromu` tourette (sho pe google!!!)

pai discutam si noi despre justetea regulilor. sau ai si o regula care spune ca regulile pe care le faci tu nu se discuta ?

daca`mi place interlocutoru` mai las sid e la mine, daca nu... scoica mea trece pe modu` "indiferenta" si dispar subit o.O

Bravo, asa e frumos, sa raspunzi si la cele pe care le crezi tu "retorice".

vezi rezolvarea la punctul de mai sus

Ah, pai nu-mi doream mah asta. Altii isi doresc nick-ul "Ether" :haha1:.

Jura`te pe moastele sfintei filofteia ca nu`i asa si daca minti sa`ti cada tie moasele cu B...

Ce carte citeai in poza de mai sus ? "Delirul" ?
nu, era "metamorfoza" sau "cum sa te transformi in scoica in 10 pasi"
.
PS: Daca preferi sa nu mai postez in topicul tau, spune-mi si nu o voi mai face. Nah, am facut placerea asta si altora.

stai linistit ca nu ma deranjeaza. pot sa cer inchiderea topicului daca cineva mi`ar dezvalui adevarata identitate si frustrarile prin posturile lui, nu e nici un apropo la vreo persoana care a facut asta o.O stii prea bine ca`mi esti simpatic :X

If You Live Near A River, I Can Give You A Bag!

:putu:
Insane, But Not IrresPonsible
  • Go to the top of the page

Ether

-><-

Date of registration: Nov 6th 2007

Activitypoints: 1,530

302

Saturday, May 9th 2009, 5:06pm

Quoted

nu te lua dp ce scrie in dex sub cuvantu` "retoric"
o intrebare retorica e o intrebare LA CARE NU SE ASTEAPTA RASPUNS...na... ca am ajuns sa tip =))

ce imbecilitate din partea mea ! da-l incolo de dex ! tu ai dreptate, maestre ! :haha1:

Quoted

sunt bolnav de sindromu` tourette (sho pe google!!!)

sau poate ai ascultat prea mult Parazitii :)). pe google caut ce ma intereseaza pe mine, nu boli mai mult sau mai putin inchipuite ale utilizatorilor unui forum ;).

Quoted

daca`mi place interlocutoru` mai las sid e la mine, daca nu... scoica mea trece pe modu` "indiferenta" si dispar subit

nah, e alegerea ta. numai sa n-ai pretentia ca aburelile prezinta adevarul.

Quoted

Jura`te pe moastele sfintei filofteia ca nu`i asa si daca minti sa`ti cada tie moasele cu B...

n-am de ce sa ma jur. la prima va trebui sa ma crezi pe cuvant, iar la a 2-a vorbesc faptele.

Quoted

stai linistit ca nu ma deranjeaza. pot sa cer inchiderea topicului daca cineva mi`ar dezvalui adevarata identitate si frustrarile prin posturile lui, nu e nici un apropo la vreo persoana care a facut asta o.O stii prea bine ca`mi esti simpatic :X

care dintre identitati ? :)) oricum e bine ca nu te deranjeaza. asta a fost lucrul pe care l-am apreciat la tine, ca nu ti-era frica de cuvinte, cel putin in unele dintre ipostaze/identitati. in altele absolutismul impotriva caruia mai urli ti se urca la cap.
.
hmm, sa-ti las si o intrebare: dupa scoica ce crezi ca va fi ?

PuturOSU`

303

Saturday, May 9th 2009, 5:12pm

eu ma las de quote`uri...
da, ai dreptate," sindromu` T evident, e`o scuza...daca`s fi bolnav, viata n`ar mai fi confuza".
cat despre nick, a venit timpu` sa recunosc, nu eram eu, dar lumii ii place sa ma laude si`n stanga si`n dreapta....
despre scoici... dupa o transformare completa cred ca cel mai probabil o sa ma recunosc si`n roseatza si luciul coacazelor necoapte!!

Date of registration: Apr 10th 2009

Occupation: Breaking the habit :D

Activitypoints: 1,635

304

Sunday, May 10th 2009, 11:04am

Ipoteza: Te hotarasti sa nu mai fii rational si sa faci ceea ce simti... O "furi" din nou...
Ce urmeaza ?

Just{O_o}

Banned until 03-02-2010

Date of registration: Jul 12th 2008

Activitypoints: 1,285

305

Sunday, May 10th 2009, 11:41am

Urmeaza o reclama ;)

Cate degete ai la unghia mica de la piciorul stang?

PuturOSU`

306

Sunday, May 10th 2009, 1:18pm

Ipoteza: Te hotarasti sa nu mai fii rational si sa faci ceea ce simti... O "furi" din nou...
Ce urmeaza ?

Ai auzit vreodata un salcam sa se planga ca furtuna i`a rupt crengile?
"din codru rupi o ramurea, ce`i pasa codrului de ea, ce`i pasa unei lumi intregi, de moartea mea?"
Nu trebuie sa urmeze nimic, viata isi urmeaza cursul, si important e de tinut minte ca nici o piatra plimbata pe rau nu s`a intors la izvor... a mers in aval pana cand , din bolovanul mare si frumos sculptat de apa a ramas firicele de nisip ce s`au pierdut in multime...
ne laudam ca sunetm fiinte superioare... suntem din parti pentru ca folosim superioritatea pentru a distruge, nu pentru a crea...
Hitler spunea "Acolo unde suntem noi, nu mai este loc pentru nimeni." de ce? pentru ca suntem egoisti, pentru ca traim cu impresia ca totul ni se cuvine, pentru ca noi trebuie sa primim...afla ca omul intai sa merite si pe urma sa vrea. o mentalitate pe care o gasesti in capul unui om dintr`o suta... si cum majoritatea decide, alegem sa fim orgoliosi, parsivi, ipocriti, sa incercam sa ne impartim frustrarile in loc sa le suprimam, sa facem rau atunci cand avem psobilitatea sa facem bine... am tot intrebat lumea pe`aici ce ar alege dintre 2 lucuri rele... numai raspunsuri superficiale... dintre doua lucruri rele intotdeauna trebuie sa`l alegi pe cel pe care nu l`ai incercat pana acum pentru ca avem capacitatea de a transforma un lucru rau in ceva bun...
revenind la psihologia umana... daca universul ar fi un glob de cristal, majoritatea l`ar sparge pentru ca suntem avizi dupa putere si atunci cand punem mana pe ea, nu stim sa o folosim, abuzam de ea. cel mai bun exemplu microsocial e acest joc, in care oamenii isi arata adevarata natura. ascunsi in spatele unui monitor, traiesc cu impresia ca ei au putere. au capacitatea de a decide pentru altii. proasta impresia. niciodata nimeni nu va lua decizii pentru tine, oricat de slab ai fi, deciziile majore ti le iei singur. am sa aprind o lumanare pentru cei care au ajuns la o varsta si nu stiu ce e aia independenta, inca mai sunt sub suprematia parintilor. Adevarata putere nu e atunci cand aplici legea intr`un md brutal cu toate ca "brutalitatea naste respect" (A. Hitler) ci atunci cand interpretezi legea astfel incat sa faci un bine.
ti`ai furat`o? nicidecum! nimeni nu ti`a facut nimic, a fost un raspuns clar si concis la intrebarea ta. un raspuns tacut, sublim si care lasa loc de interpretare... si care va avea o continuare in viitor eventual cu un pachet de scuze. dar la ce bun? o noapte pierduta nu ti`o va aduce nimeni inapoi... scuzele sunt de prisos, scuzele arata doar cat suntemd e slabi si scot in evidenta incapacitatea noastra de a ne asuma responsabilitatea faptelor. suntem slabi, avem sentimente si asta ne face umani dar si vulnerabili. "Viaaa nu iarta slabiciunea." spunea acelasi A Hitler, un pictor fara viitor dar care si`a urmat telul in viata si prin simpla putere a cuvantului a reusit sa conduca masele... tocmai pentru ca suntem slabi, pentru ca avem nevoie de cineva care sa ne sustina si sa ne ajute atunci cand suntem pusi in situatia de a lua o decizie, o decizie pe care in final o luam tot noi, dar un sfat nu a ucis pe nimeni pana acum. asa se explica si sentimentul suprem, Iubirea. este fix nevoia de cineva care sa ne inteleaga, dar ce facem atunci cand ne dam seama ca tot ce am facut a fost in van? toate sacrificiile au fost inutile? nimic... ne lasam purtati in aval in speranta ca acel bolovan de sentimente se va transforma in nisip.
Ce urmeaza Elena?
O noua zi!

Quoted

Cate degete ai la unghia mica de la piciorul stang?

asta imi aduce aminte de bancu` ala cu miriapodu`...
meci de fotbal in jungla...echipa leului formata numai din feline feroce jucau cu echipa celor slabi...melci, strutzi, broaste tzestoase...
la pauza, scor colosal pentru feline... schimbare la melci... intra miriapodu`... la final...meci castigat de melci, la care strutzu il intreaba pe miriapod: "ba, ce faceai in prima repriza cand astia ne casapau?"
- "aaa.pai eram la vestiar, ma incaltzam" o.O

si ca sa fiu on topic... la stangu` am decat 4 degete... ala micu` nu e o.O

HumblePeasant

Damned Soul

Date of registration: Dec 23rd 2008

Activitypoints: 410

307

Sunday, May 10th 2009, 3:12pm

la stangu` am decat 4 degete... ala micu` nu e o.O

nu te zgarie pe retina sudismul asta cu "decat" folosit fara negatie ?
I am so omniscient that if there were to be two omnisciences, I would be both.

PuturOSU`

308

Sunday, May 10th 2009, 3:17pm

nu te zgarie pe retina sudismul asta cu "decat" folosit fara negatie ?

nu...e ca perfectu` simplu` la olteni sau ioi`ul ardelenilor, sau dialectu` moldovenilor...
aici in sud, am simplificat lucrurile din lipsa de timp.
nu am decat sau am decat... tot aia inseamna, doar ca o iei pe doua parti...
si`s multe necondordante si polemici iscate pe teme de corectitudine gramaticala si exista si riscul sa o dai in hipercorectitudine... o.O

HumblePeasant

Damned Soul

309

Sunday, May 10th 2009, 3:21pm

nu e nici o lipsa de timp si nici nu e vorba de regionalisme. Alea-s corecte dpdv gramatical; perfectul simplu e un timp verbal, "ioi" e o interjectie provenita de la unguroaicele in calduri, iar accentul moldovenesc e pur si simplu un accent. In cazul cu "decat", e gresit. Tin minte ca se radea de bucuresteni pe seama "daca-s sub 50, atunci e".

PuturOSU`

310

Sunday, May 10th 2009, 4:08pm

eu inteleg ce vrei tu sa zici, dar n`am sa ma apuc acum sa reeduc sudu` , nici macar pe mine. si dpdv gramatical e corecta si varianta aia pentru ca "decat" e sinonim cu "numai" deci poti spune numai 4 degete...adica decat 4 degete... daca mai pun si negatia in sinonimia asta ar iesi nu numai 4 degete o.O

ia zi`mi tu unde e gresit?

stau sa ma agund in niste delatii gramaticale intr`o lume in care c=k, avem abrevieri pana si la cuvinte monosilabice si intr`o intro vreun si vre`un nasc mari dileme.

e ca juramantu` la tribunal... jur sa spun adevaru` si nu numai adevaru` o.O

HumblePeasant

Damned Soul

311

Sunday, May 10th 2009, 5:21pm

ma intorci ca la Ploiesti :haha1:

treaba tine de context, iar in contextul ala "decat" e diferit de "numai". Devine la fel doar daca il folosesti cu o negatie. Ma rog, n-am sa ma apuc sa fac vreo demonstratie in spirit oltenesc, ca pentru asta exista altii.

Nu-i asa ca ar merge niste bere la halba ?

PuturOSU`

312

Sunday, May 10th 2009, 5:26pm

Nu-i asa ca ar merge niste bere la halba ?

o dau eu!! e obositor sa gandesti, ar merge decat o cisterna :haha1: o.O

HumblePeasant

Damned Soul

313

Sunday, May 10th 2009, 5:36pm

parca mai erea cateva doze in frigider. Le bem pe alea primele.

PuturOSU`

314

Sunday, May 10th 2009, 5:42pm

pai nu ie suficienta bere...ma duc eu sa mai cumpar vre`o inca cateva doze o.O

si le luam intravenos, ca sa putem sa si discutam intre timp o.O

Date of registration: Apr 10th 2009

Occupation: Breaking the habit :D

Activitypoints: 1,635

315

Monday, May 11th 2009, 9:54am

Atunci ramane pe weekend-ul viitor? :haha1:

PuturOSU`

316

Monday, May 11th 2009, 1:42pm

ce e atunci? tot o noua zi :haha1:

eniuei... mi`e indiferent...si`n stanga si`n dreapta tot 50 de km sunt o.O

FrénétiQue

Schizofrenetic

Date of registration: Oct 23rd 2008

Activitypoints: 150

317

Saturday, May 16th 2009, 6:26pm

Mai demult... m-ai intrebat de ce folosesc trei puncte(...) in posturi... raspunsul probabil il tii minte... sau nu o.O
Vad ca ai inceput si tu sa bagi printre fraze ... si o.O.
Vrei sa fii un frene mai mic sau a inceput sa-ti placa si tie(punctele)?
Nu'i asa ca's simpatice(tot punctele)?
Te saluta Costel
ò.Ó
.

PuturOSU`

318

Sunday, May 17th 2009, 11:42am

Sarcofagistule, ideea e ca tu le foloseai dupa fiecare cuvant care era de capu` lui...probabil ca eu sunt inca in faza incipienta o.O
si o.O l`am luat dupa ce am urmarit cateva poze cu mine in care semanam izbitor cu o.O si... am prins drag de el...
cat despre a fi un frene mai mic... n`am cum, frene e unul si e unic, orice copie e un kitsch ieftin! asta e clar, n`am cum sa fiu niciodata un frene atutentic, dar asta nu ma impiedica sa te plac in forma de user si sa te iubesc in forma de om :*

Nu'i asa ca's simpatice(tot punctele)?

sunt... merveilleux... indiscutabil de formidabile o.O

FrénétiQue

Schizofrenetic

Date of registration: Oct 23rd 2008

Activitypoints: 150

319

Sunday, May 17th 2009, 6:28pm

uite peste ce dat azi:
de cate ori poti sa invarti degetul in nas intr-un minut?
ai mai incercat faza cu olandezu` zburator ? :))
.

.KaKA.

Banned indefinitely

Date of registration: Sep 22nd 2008

Occupation: N-ai tu treaba.

Activitypoints: 2,385

320

Thursday, May 21st 2009, 3:18pm

Crezi ceea ce ai facut tu a fost specific varstei tale?...
Crezi ca a fost un gest plin de inteligenta?

Stii tu la ce ma refer.